collage_object

Skarek Armband Gult

Pris:
199 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Frakt 29 kr, levereras inom 5 arbetsdagar.

Osäker på vilken storlek du ska välja? Se vår storleksguide här nedan.

om armbandet

Skareks armband är flätade för hand enligt en speciell traditionell teknik och består av ca två meter fallskärmslina samt en silverfärgad rostfri schackel. Schackeln som är av högsta rostfria kvalitet är utrustad med en behändig sprint som gör att man på ett enkelt sätt kan ta på och av sig armbandet. Fallskärmslinan har en rad unika egenskaper och består av sju nyloninnertrådar vilket gör den extremt slittålig och hållbar. Vid olika tester har fallskärmslinan visat sig ha en bristningsgräns på hela tvåhundra kilo. Ditt Skarek armband kan även vecklas ut och du får då en två meter lång fallskärmslina som kan vara väldigt användbart i olika situationer. Skareks armband är en accessoar som man kan bära på handleden vid alla tillfällen. Då armbandens olika delar är av absolut högsta kvalitet är det en associerar du kan räkna med att kunna bära med dig under många år framöver.

Flätningstekniken som används är hämtad från de amerikanska soldaterna, som under andra världskriget flätade sina fallskärmslinor till armband för att på ett enkelt sätt kunna bära linorna med sig på handleden under kriget. De kunde då bära dem med sig överallt och på ett lätt och behändigt sätt få fram en hållbar lina när nöden krävde det.

Beställ ditt Skarek armband nu och betala tryggt och enkelt med Visa/Mastercard eller Internetbank via Payson. Leverans sker inom 5 arbetsdagar med Postnord.